Search
دوشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۰
  • :
  • :

خواص میوه لیچی

لیچی

لیچی

لیچی یا سرخالو میوه ای است استوایی و ابتدا مختص جنوب چین بوده و در اواخر قرن هفدهم به هند رفته است. چین و هند رتبه های اول و دوم تولید لیچی را داشته و تایوان و امریکا در رتبه بعدی قرار دارند.
رشد درخت لیچی کند بوده و ۶سال بعد بعد از کاشت میوه می دهد. لیچی جزو میوه‌هایی است که رسیده بودن آن را می‌توان از بوی خوشش تشخیص داد. پوست این میوه قرمز رنگ و سفت است اما اگر شیوه خوردن آن را بلد باشید پوست سفت لیچی به راحتی از میوه جدا می‌شود و شما می‌توانید مغز سفید رنگ و شیرین آن را میل کنید.اندازه لیچی تقریبا با آلو سیاه برابر است. هنگامی که اولین بار این میوه را می‌خورید احساس می‌کنید دهانتان خشک شده است اما پس مدتی که لیچی در دهان شما آب شد از خوردن آن لذت خواهید برد.




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *